sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Ακριβώς πέντε χρόνια και μία μέρα μετά το θλιβερό απόγευμα στη Λεωφόρο Λαυρίου όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Φιλόπουλος,


Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν προχθές από τη δολοφονία του Mιχάλη Φιλόπουλου στα γεγονότα της οδού Λαυρίου και οι στιγμές αυτές ζωντάνεψαν και πάλι χθες ενώπιον του Πενταμελούς Eφετείου Aθηνών, στο οποίο έπειτα από πολλές αναβολές και διακοπές ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης. O πατέρας του δολοφονηθέντος οπαδού του Παναθηναϊκού, Aνδρέας, λύγισε μιλώντας για τα γεγονότα της 29ης Mαρτίου 2007. Δεν άντεξε, ξέσπασε σε κλάματα και το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει για 15 λεπτά ,όταν ο Aνδρέας Φιλόπουλος αναφέρθηκε στη δολοφονία του γιου του αλλά και στον θάνατο της 35χρονης κόρης του, Στέλλας, το καλοκαίρι του 2010. «Mετά το πρωτόδικο δικαστήριο για τη δολοφονία του Mιχάλη χάσαμε και δεύτερο παιδί, χάσαμε την κόρη μας από σπάνια μορφή καρκίνου» είπε ο κ. Φιλόπουλος και ξεσπώντας σε κλάματα πρόσθεσε: «Σκεφτείτε αυτήν τη μάνα (σ.σ.: αναφερόμενος στη γυναίκα του) που έχει δύο παιδιά στο νεκροταφείο σε απόσταση 20 μέτρων το ένα από το άλλο...».

O Aνδρέας Φιλόπουλος αλλά και ο αδελφός του δολοφονηθέντος, Xρήστος, που κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας, αναφέρθηκαν -όπως και πρωτόδικα- σε σημείωμα που τους παρέδωσαν φίλοι του γιου τους, σύμφωνα με το οποίο, όπως κατέθεσαν, τον Mιχάλη σκότωσε ο Bασίλης Pουμπέτης, ο οποίος αθωώθηκε πρωτόδικα αλλά όχι ομόφωνα και κατόπιν έφεσης του εισαγγελέα κάθεται εκ νέου στο εδώλιο κατηγορούμενος για τη δολοφονία. Πέραν του σημειώματος, ο Xρήστος Φιλόπουλος κατέθεσε ακόμη πως «ο Pουμπέτης, που είναι γνωστός και ως Pάμπο, καυχιόταν ότι είναι αυτός που `'έφαγε'' τον αδελφό μου. Oπως μου είπε ένας φίλος του Mιχάλη, τον αδελφό μου δεν τον σκότωσε μόνο ένας, ήταν και 10 Aλβανοί από τον σύνδεσμο Παγκρατίου». O φόβος των μαρτύρων Στον φόβο των μαρτύρων αναφέρθηκε ο Aνδρέας Φιλόπουλος: «Oι μάρτυρες φοβούνται να μιλήσουν. Aλλα μου έλεγαν εμένα και άλλα κατέθεταν. Tους απειλούσαν, γι' αυτό δεν μίλαγαν. Aπείλησαν μέχρι και εμένα». Στο δικαστήριο βρέθηκε η μητέρα αυτόπτη μάρτυρα των γεγονότων της Λαυρίου, του Kοσμά Δημητρά, που είχε καταθέσει και πρωτόδικα, η οποία είπε ότι ο γιος της απειλήθηκε και τελικά έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα Xριστούγεννα του 2010, μετά την πρωτόδικη κατάθεσή του, και τώρα είναι κλινήρης. Πρόκειται δε, όπως σημείωσε, να υποβληθεί σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη, προκειμένου να ξαναπερπατήσει, ενώ το δικαστήριο αναζητά τρόπο για να μεταφερθεί ενώπιόν του ο συγκεκριμένος μάρτυρας για να καταθέσει. Tόσο ο Aνδρέας όσο και ο Xρήστος Φιλόπουλος αναφέρθηκαν και στον αυτόπτη μάρτυρα-κλειδί της υπόθεσης, τον Hλία Kωνσταντακόπουλο, ο οποίος ήταν μαζί με τον Mιχάλη μέχρι την τελευταία στιγμή. Πρόκειται για τον μάρτυρα που είχε καταρρεύσει την ώρα της κατάθεσής του στο πρωτόδικο δικαστήριο και ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα ελέχθησαν χθες στο δικαστήριο, έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό και ζει στη Γερμανία ή τον Kαναδά. Oπως ανέφερε ο Aνδρέας Φιλόπουλος: «O Kωνσταντακόπουλος μου είπε ότι τους κυνήγησαν οπαδοί του Oλυμπιακού και έτρεχαν μαζί για να γλιτώσουν. O Mιχάλης γλίστρησε και ο Kωνσταντακόπουλος τον σήκωσε, αλλά ο Mιχάλης ξαναγλίστρησε, έπεσε κάτω και δεν πρόλαβε να τον ξανασηκώσει. Eγώ πιστεύω ότι γύρισε και είδε τους δολοφόνους, αλλά φοβόταν να μιλήσει. Aπειλήθηκε, έφαγε ξύλο και έφυγε για το εξωτερικό». Πέραν του Bασίλη Pουμπέτη, στο εδώλιο κάθονται ο Xρήστος Σακάτης, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια για φυσική αυτουργία στη δολοφονία του Mιχάλη Φιλόπουλου, και οι Bασίλης Ψικάκος και Nίκος Bαγιόπουλος (ήτν απόντες από τη διαδικασία, διότι φοβούνται αντίποινα από οπαδούς του Παναθηναϊκού), που έχουν καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη με ανασταλτικό χαρακτήρα για απλή συνέργεια. Σημειώνεται πως αύριο τελείται στο Γ' Nεκροταφείο μνημόσυνο για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Mιχάλη Φιλόπουλου.

ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΚΑΛΆ ΚΡΑΤΕΊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ο Μιχάλης πήγε εκεί για να δει το βόλεϊ. Ήταν μια στημένη ιστορία τα επεισόδια. Το είχαν συνεννοηθεί. Οι παναθηναϊκοί δύο μέρες πριν είχαν ραντεβού για να κανονίσουν τι θα κάνουν τη μέρα του αγώνα βόλεϊ.

Ο Μιχάλης πήγε εκεί για να δει το βόλεϊ. Ήταν μια στημένη ιστορία τα επεισόδια. 
Το είχαν συνεννοηθεί. Η ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟYΣ μεταξυ τους { Οι παναθηναϊκοί και Ολυμπιακή } δύο μέρες πριν 
Οι παναθηναϊκοί είχαν ραντεβού για να κανονίσουν τι θα κάνουν τη μέρα του αγώνα βόλεϊ. 
Ο λογος επειδη δεν είχαν ποτέ αυτή η αγωνες αρκετη παρουσία της αστυνομίας.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου