sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΟΧΟΥΣ

Την Πέμπτη 5/7 η απόφαση για το φονικό!
 28/06/2012 12η και τελευταία μέρα!!!
 Την επόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα ανακοινώσει την απόφασή του για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου πριν από πέντε χρόνια στη Λεωφόρο Λαυρίου. Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28/6 η ακροαματική διαδικασία. Κούρτοβικ: «Πολιτική αγωγή και οικογένεια, μας στοχοποίησαν άγρια»! Χονδρογιάννη: «Ο εντολέας μου πήγε να κάνει το καλό και βρήκε τον μπελά του».
Μετά από ακριβώς τρεις μήνες και συνολικά δώδεκα συνεδριάσεις, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28/6 η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη –σε δεύτερο βαθμό- των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα αλήστου μνήμης επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τον Μάρτη του 2007 στην Παιανία.
Ο Χρήστος Σακάτης, ο Βασίλης Ψυκάκος και ο Νίκος Βαγιόπουλος που πρωτόδικα είχαν κριθεί ένοχοι, καθώς και ο Βασίλης Ρουμπέτης που είχε αθωωθεί πρωτοδίκως και δικάζεται ξανά, θα ακούσουν την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων την επόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου, οπότε και θα πέσει η αυλαία στην μεγαλύτερη δίκη αθλητικής βίας στα ελληνικά χρονικά.
Κατά την τελευταία μέρα της ακροαματικής διαδικασίας, αγόρευσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των Ψυκάκου και Ρουμπέτη.
Η δικηγόρος του Βασίλη Ψυκάκου, Νατάσα Χονδρογιάννη, στην αγόρευσή της ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η εισαγγελέας στην πρότασή της, χρησιμοποιεί την κατάθεση Μπαντέ, ο οποίος είχε δεχτεί το ανώνυμο τηλεφώνημα στην ασφάλεια για τον Ψυκάκο, αλλά όλοι διαπιστώσαμε την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μάρτυρα. Επίσης, η εισαγγελέας χαρακτήρισε τις εικόνες που είδαμε στο βίντεο σαν ο Ψυκάκος να έχει πάει σε σαφάρι και να βλέπει κάτω το θήραμά του, τον Φιλόπουλο. Το πήρε αυτό η πολιτική αγωγή και το έκανε… ψαράς με ροφό.
Δεν είναι δυνατόν να σχολιάζουμε μόνο τη χυδαία έκφραση (σ.σ. “έτσι γα…ν τα μανιατάκια μωρή π….να”) και όχι το “φύγετε-φύγετε, μην τον πειράξει κανείς”. Τους διώχνει ο Ψυκάκος. Μπορεί να χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις, μπορεί ο τρόπος του να μην είναι σωστός, αλλά τους διώχνει για να μην πειράξει κανείς τον Φιλόπουλο. Δεν είναι δυνατόν να απομονώνουμε το “έτσι γα…ν τα μανιατάκια”. Αλλά ακόμα και στον Φιλόπουλο να το λέει αυτό, είναι απλά χυδαίος, ελεεινός και άξεστος. Από πού προκύπτει η απλή συνέργια; Η απλή συνέργεια χρησιμοποιείται από τα δικαστήρια όταν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Η απλή παρουσία δεν αρκεί.
Το θέμα είναι ποιος τον πρωτο-χτύπησε, ποιος τον χτύπησε δεύτερος και εν τέλει ποιος έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα. Αυτά πρέπει να απαντήσει το δικαστήριο σας. Δεν τα ξέρουμε αυτά, ούτε ποιος το έκανε, ούτε αν ήταν εν βρασμώ ψυχής.
Όσοι πήγαν εκεί, δεν πήγαν για να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν. Αν ήταν έτσι, και ο Μιχάλης Φιλόπουλος γι’ αυτό το λόγο θα είχε πάει. Δεν ήταν στοχοποιημένος ο Μιχάλης Φιλόπουλος. Κανένας δεν ήταν και αυτό προκύπτει απ’ τις καταθέσεις όλων. Επομένως, δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος δόλος. Είναι καθαρή περίπτωση θανατηφόρας σωματικής βλάβης.
 Ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. Ψυκάκος) προστάτευσε τον Μιχάλη Φιλόπουλο. Πήγε να κάνει το καλό και βρήκε τον μπελά του».
 Με μια ιδιαιτέρως αιχμηρή αγόρευση που ξεπέρασε σε διάρκεια τις τρεις ώρες, η δικηγόρος του Βασίλη Ρουμπέτη, Ιωάννα Κούρτοβικ, επεσήμανε –μεταξύ πολλών άλλων- τα εξής:
«Είναι μια σκληρή υπόθεση για εσάς κύριοι Εφέτες, γιατί δέχεστε πίεση από εξωδικονομικούς παράγοντες. Έχετε συναισθηματική πίεση από τον μαυροφορεμένο πατέρα και τη μαυροφορεμένη μάνα που πιέζουν συνεχώς να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι δύσκολη υπόθεση και για εμάς, γιατί παλεύουμε με φαντάσματα, με φήμες και όχι με αποδείξεις. Δεν μπορείτε να δικάσετε με πιθανότητες, δεν αρκούν αυτές.
Είναι ιερός ο πόνος της οικογένειας και η ανάγκη για δικαιοσύνη. Υπήρξε όμως μια άγρια στοχοποίηση των κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους από την πολιτική αγωγή και την οικογένεια. Προσωπικά πρώτη φορά στοχοποιούμαι έτσι. Φοβόμαστε ότι αυτή η στοχοποίηση προσπαθεί να καλύψει κενά. Αυτό το κλίμα, αυτή η επιθετικότητα, αυτή η στοχοποίηση. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, είδαμε και θεατρική αντίδραση.
 Υπήρξε και προσπάθεια επηρεασμού μαρτύρων, αλλά δεν θα αγγίξω συγκεκριμένα πράγματα γιατί θα πρέπει να κάνω και μηνύσεις.
 Η μη απόκρυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου εφευρέθηκε σε αυτή τη δίκη. Ο Ρουμπέτης, για τις ανάγκες της στοχοποίησης, πήγε στην Παιανία χωρίς κράνος. Όλες οι καταθέσεις λένε ότι όλοι φόραγαν κράνη ή κουκούλες. Εκτός απ’ τον Ρουμπέτη. Είναι τυχαίο αυτό;
 Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις του Κωνσταντακόπουλου, ο Φιλόπουλος συμμετείχε στα επεισόδια, ήταν μπροστά και φορούσε κουκούλα. Απ’ όλες τις καταθέσεις προκύπτει ότι φορούσε κουκούλα. Επίσης βρέθηκε και κάποια ποσότητα αλκοόλ στον Φιλόπουλο.
 Ακόμη και αν δεχτείτε ότι ο Ρουμπέτης ήταν στο σημείο, πρέπει να πείτε ότι χτύπησε τον Φιλόπουλο. Ότι είχε γνώση πως το χτύπημα θα επέφερε θάνατο. Ότι είχε και τη θέληση να τον σκοτώσει. Μόνο έτσι προκύπτει ανθρωποκτόνος δόλος και ενοχή. Εμείς λέμε ότι πρόκειται για θανατηφόρα σωματική βλάβη.
Όσοι ανέφεραν το όνομα του Ρουμπέτη, ήταν συγκατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία και εκβιάστηκαν από την αστυνομία να τον αναγνωρίσουν, λέγοντας τους ότι έτσι θα γλιτώσουν εκείνοι. Ήταν ο εύκολος στόχος ο Ρουμπέτης. Δεν ήταν πρωτοκλασάτος. Ένα παιδαρέλι ήταν, με δείκτη νοημοσύνης που δεν ήταν και 180. Και αυτοί που τον ανέφεραν, όχι απλά δεν είπαν την πηγή της πληροφόρησής τους, αλλά δεν την γνωρίζουν καν την πηγή, διότι πρόκειται απλώς για ψιθύρους.
Τον Κουρατζή τον έβαλε η αστυνομία να υπογράψει ότι είδε τον Ρουμπέτη στα επεισόδια και εντελώς ξαφνικά, μετά από λίγη ώρα, πήγε ο πατέρας Φιλόπουλος και είπε για το σημείωμα. Μετά από μια ώρα περίπου, κατέθεσε και ο Βασιλάτος. Όλοι αναγνώρισαν τον Ρουμπέτη από φωτογραφίες. Όλοι άλλαξαν μετά τις καταθέσεις τους γιατί ήταν φανερό ότι στην αρχή ήταν υπό την πίεση της αστυνομίας.
Δεν υπάρχει ένας μάρτυρας να ήταν μπροστά και να μπορεί να σας πει (ή έστω να άκουσε από συγκεκριμένη πηγή) ότι είδε τον Ρουμπέτη. Καμία μαρτυρία, είτε άμεση, είτε έμμεση. Δεν υπάρχουν βίντεο, δεν υπάρχουν αποτυπώματα, φωτογραφίες. Τίποτα απολύτως.
Από το χαρτάκι (σ.σ. που δόθηκε στον Ανδρέα Φιλόπουλο και έγραφε το όνομα του Ρουμπέτη) δεν προκύπτει τίποτα. Το σημείωμα εφευρέθηκε για να δώσει σώμα στην έρευνα. Έπρεπε κάτι να υπάρχει για να φωνάξουν τον Ρουμπέτη.
Στις 16 σελίδες της κατάθεσης του Κωνσταντακόπουλου στις 3/4/2007, δεν αναφέρει ούτε μία λέξη για τον Ρουμπέτη. Λιποθύμησε στο πρώτο δικαστήριο όταν τον ρώτησαν οι δικαστές για τον Κ. και τον Κ. Για τους δικούς του δηλαδή. Τότε τον έπιασε ο τρόμος. Δεν έτρεμε επειδή έπρεπε να πει κάτι για τον Ρουμπέτη που δεν τον ήξερε κανένας. Δεν θα δίσταζε να πει κάτι για τον Ρουμπέτη. Όμως δεν είπε τίποτα, ποτέ και σε κανέναν. Και ο Αντωνίου είπε ότι δεν έχει καμία ρητή μαρτυρία από τον Κωνσταντακόπουλο ότι είδε ποιος χτύπησε τον Φιλόπουλο. Και είπε μάλιστα στο δικαστήριο ότι “οι ένοχοι δεν κάθονται σε αυτά τα έδρανα”.
Ο πατέρας Φιλόπουλος ήταν σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Καταφέρθηκε με μένος εναντίον μας και πικράθηκα γι’ αυτό, με στεναχώρησε. Το μοναδικό που λέει για τον Ρουμπέτη ο Ανδρέας Φιλόπουλος είναι σχετικά με το χαρτάκι, ενώ την ίδια στιγμή δίνει ονόματα, όπως του Κ. και του Μπ. Το ίδιο και ο αδερφός του Μιχάλη, ο Χρήστος Φιλόπουλος. Εκτός από το χαρτάκι που είπε ότι δεν το διάβασε, δεν ανέφερε τίποτα για τον Ρουμπέτη. Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης για εμάς, αφού πουθενά δεν αναφέρει τον Ρουμπέτη.
Στον Βασιλάτο ασκήθηκε πίεση, όπως σε όλους τους πιτσιρικάδες, τους 18χρονους. Τους έδειχναν τη φωτογραφία του Ρουμπέτη και τους έλεγε η αστυνομία ότι “αυτός είναι, το ξέρουμε, πείτε το για να γλιτώσετε”. Ό,τι λέει ο Βασιλάτος για τον Ρουμπέτη, είναι από ακούσματα. Ο Κουρατζής είναι αντίστοιχη περίπτωση. Δίνανε πρωτοκλασάτα στελέχη του Ολυμπιακού. Θα δίσταζαν να δώσουν το παιδαρέλι;
Η αστυνομία πίεσε, απείλησε, εφηύρε στοιχεία, σημειώματα κτλ. Ούτε αυτοί δεν πίστεψαν στην ενοχή του, διότι πήγαν, τον πήραν με τις πυτζάμες, τον έδειραν, κατέθεσε και μετά τον άφησαν ελεύθερο. Το ένταλμα σύλληψης βγήκε ένα μήνα μετά.
Η Τσολάκη, η κοπέλα του Ρουμπέτη, του έσπασε το κινητό γιατί φοβήθηκε με αυτά που άκουγε για τον σύντροφό της. Την έπιασε πανικός. Θα ζητήσουμε τον λόγο από τον Ρουμπέτη επειδή ένα μικρό παιδί αποφάσισε να σπάσει το κινητό του;

Δεν προέκυψε κανένα αξιόπιστο στοιχείο που να εμπλέκει τον Ρουμπέτη στα γεγονότα της Παιανίας. Κανένα δικονομικά αξιοποιήσιμο στοιχείο δεν υπήρξε».
Άρης Ασβεστάς
---------------------------------------------------------------------------------
Aφου τελειωσε η δικη και περιμένουμε την απόφαση  και αφου εβγαλε η κυρια κούρτοβικ ολα τα απωθημενα οσον αφορα την οικογενεια  του φιλοπουλου 
Χρησιμοποιώντας τα παντα ακομα και το ότι η μητερα του και ο πατερας του 
λέγοντας ?τι πηγαίνουν στο δικαστηριο  για να τους λυπηθουν η Δικαστές. Λες και στο πρωτο δικαστηριο  δεν ηταν εκει συνεχεια επι τρεισήμισι μήνες περίπου 
αλλα μαλων παλι δεν εβλεπε οπως άλλωστε δεν εβλεπε και τους μπραβους  που σουλατσαρανε τοτε και τρομοκρατούν τους μαρτυρες.

Επισης Είπατε απευθυνομενη στην εδρα τα εξεις  Έχετε συναισθηματική πίεση από τον μαυροφορεμένο πατέρα και τη μαυροφορεμένη μάνα.   
Δεν ξεραμε πως σας ενοχλούν τα μαυρα  και ερχεστε σε δισκολι θεσι άλωστε παιδια χασαμε και οχι κουρκουμπινια  δεν ξεραμε να φορεσουμε  κοκκινα  ναχουμε και κάνα δυο καραμούζες να σας κάνουμε το χατίρι

             Αλα ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή

4 απριλιου 2007 και ωρα 18.00' δινει την πρωτη  καταθεση του Ο ΡΟΥΜΠΕΤΙΣκαι εκεί
καταπινι  τον σταυρο του.εγώ δεν ξέρω κανενα κρατούμενο στην ασφαλεια να φοραει σταβρο ζωνη κορδονια ρολογια κ.λ.π αρα ο ρουμπετησ δεν ήταν κρατούμενος.  φοβήθηκε και εκανε αυτο που εκανε  δηλαδή που κατάπιε τον σταυρο του για να φυγει απο την ασφαλεια οπως και εγινε  μάλιστα ήταν τόσο καλά που ζηταει την μαμα του και δικηγορο να υπογραψει βεβαια αργοτερα ειπε αλλα. {θα δουμε στο παρακάτω βίντεο}
Πηγε στην ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 05/04/Ο7 ΜΕΧΡΙ Ο7/04/07 και μάλιστα βγηκε με δικια του βουληση 
Στις 04/05/07 πηγε στο ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και βγηκε Στις 08/05/07   ολες αυτες τις μερες ξερει πως τον ψαχνει η ασφαλεια αλλά κουβέντα για για αυτο. 
Επισης δεν κάνατε αναφορά καθολου για την του ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝΩΜΟΣΥΝΗΣ που άλλωστε είχε ζητήσει και ο ίδιος ο πελατισας και έκτον ηστερον έκανε και παραπονα    
Στις 30/03/2007 Ο Βασιλατος λέει στη καταθεση του  ο ρουμπετης και [ο ΛΕ].αυτοι δεν φοραγαν κρανος..[βλεπετε βιντεο ] 
ο αστυνομικος  στην κατάθεσή του 04/04/07 και ωρα 12;55 λεει αυτος που ακούστηκε στις ειδησεις να βριζει την ωρα που ειναι ξαπλωμενος στο δρομο ο σκοτωμενος στη λαυριου ειναι ο ψικακος αυτος με τουσ φιλους του τον [Τ.Π]και τον ταξιτζη την εκαναν την δουλεια

Επισης Από πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο ταξιτζής τράβηξε διάφορα βίντεο από τον τόπο της σφαγής με το κινητό του. Οσον αφορά δε το κινητό αυτό, είπε στους αστυνομικούς ότι το έχασε μετά είπε αλλά θα δούμε πιο κατω.

Επισης εγω ποτε δεν ειπα στην Ασφαλια ότι το χαρτακι περιλαμβάνε αλο ατομο παρα μονο τον πελατισας  βλεπετε foto
 
Επισης για ποιο λογο εγω θα πρεπε να κανω τον αστυνομικο και  να έλεγχο το τηλέφωνο του πελάτη σας. Αυτο η λογικη λεει πρεπει να το κανει ο ιδιος για να αποδειξει την αθωότητα του.. 
ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΙΑ ΑΊΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΝΑ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΊΝΕΣ ΤΙΣ ΏΡΕΣ  αλλα δεν εκανε τιποτα γιατί?
Ηξερε ομως να το καταστρεψει και να τρέξει στα νοσοκομεια οπως ηξεραν  να πουν ότι το βιντεο το κατεβασαν απο το ιντερνετ.αλα πέταξαν τον υπολογιστη όπως και το τηλεφωνο. δηλαδή ότι στοιχεία ηπειρχαν για να μην κατηγορείτε ο πελατισας αδικα οπως λετε τα κατεστρεψε  εε αυτο και αν ειναι ποια..
Αλλά μην ξεχνάμε πως αυτος το εσπασε οχι ο ιδιος με εντολή του το εκανε η αρραβωνιαστικια του Επισης τι εγινε με τον υπολογιστη που πεταξε η μητέρα του : που ειναι ο φωτογραφος που τυπωσε τις φωτογραφιες 
Που είναι  διευθύνσεις να κατεβάσω και εγώ το video δυστυχως για εσας τα βιντεο τα τράβαγε και τα είχε ο ίδιος άλωστε που τα βρηκε η μητερα του και τα πηγε στην εκπομπή του τριανταφυλόπουλου  

Είπατε επίσης πως φέρθηκα σαν ταυρος εν υαλοπωλειο μαλων ξεχάσατε οπως το συνηθίζεται άλωστε οτι στον πρωτο βαθμο μας έβγαζαν συνεχεια εξω με την παραμικρή αντίρρηση που είχαμε τότε όμως σας βολεβε.
Οπως ξεχάσατε και τα επεισοδια που γίνονταν συνεχεια εξω απο την αιθουσα 
Ηπατε επισης για τον ΔΗΜΗΤΡΑ και τι δουλεια ειχαμε εμεις να πάμε να τον δούμε Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ λέει στη καταθεση για τον ρουμπετη από που να αρχισω και που να τελειωσω. Ομος εσεις δεν μας είπατε που πηγατε στη μάρτυρα και μας φέρατε το έγγραφο ότι δεν μπορεί να παραστεί  διοτι ειναι αροστι: η αληθεια ομως φαίνεται να είναι άλλη οτι η γυναικα φοβήθηκε ειδη πως  εμπλεξε σε έναν φόνο και δεν παρουσιάστηκε
 {πιθανον να έχει και τύψεις}        

Τέλος θέλω να σας πω οτι ειμαστε γονείς που ζητάμε δικαιωση  για το παιδι μας και δεν ζήτησαμε την λυπηση κανενος και ιδιαιτέρως την δικη σας αλλα ουτε και την δική σας 
συμπονια κρατήστε την για τον εαυτο σας
Αυτά που είπατε για εμενα και την οικογενεια μου τιμη μας ειναι απλα προσπαθούμε η δολοφονοι να μην γλιτώσουν
 ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑ
   
Ομος με ενοχλησε η ανακριβειες που λετε
ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ 

 ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου