sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ένας εκ των δραστών της δολοφονίας του Φιλόπουλου


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ, Η ΤΑΞΙΤΖΗΣ, Η RAMBO,

 
Συνελήφθη χθες (23-1-2013) το βράδυ στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 28χρονος οδηγός ταξί, Βασίλης Ρουμπέτης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, συνολικής ποινής κάθειρξης 12 ετών, για το αδίκημα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, που είχε διαπραχθεί την 29 Μαρτίου του 2007 στην Παιανία, με θύμα τον Μιχάλη Φιλόπουλο, φίλαθλο της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Κατά την πορεία των ερευνών ωστόσο προέκυψαν στοιχεία εναντίον του και είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην πρωτόδικη δίκη.  τότε όμως είχε αθωωθεί.

 Ο εισαγγελέας  άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και στις 5 Ιουλίου του 2012 κλήθηκε να παρουσιαστεί ξανά στη δευτεροβάθμια δίκη, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εμφανιστηκε κανονικα σε όλη την διάρκεια της δικης την ημερα της απόφασης  05/07/2012  δεν εμφανίστηκε. Καταδικάστηκε  σε δώδεκα χρόνια κάθειρξη και έκτοτε αναζητείτο.

O28χρονος ταξιτζής Βασίλης Ρ., είχε κατηγορηθεί για μαχαίρωμα 30χρονου στην πλατεία Κορυδαλλού και ήταν έξω με εγγύηση μόλις 10.000 ευρώ

ΠΡΙΝ το δικαστήριο του Φιλόπουλου συνελήφθη ως ύποπτος συμμετοχής σε συμβόλαια θανάτου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά!

ΕΠΊΣΗΣ ΕΊΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ προσπαθοντας να φυγει στο εξωτερικο μαζι με ενα εκ των κατηγορουμένων που εμπλεκετo στην υπόθεση με τα καλάσνικοφ στην κορινθο.

Παλαιότερα είχε καταδικαστεί σε πολύμηνη φυλάκιση για κλοπές τηλεκαρτών από περίπτερα.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν ο συλληφθείς αρχικά τράπηκε σε φυγή και όταν εγκλωβίστηκε αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου