sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμοί στη Πάτρα 
 1 Φεβρουάριος 2009

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος» στη Πάτρα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα με πετροπόλεμο και ανταλλαγή αντικειμένων μεταξύ των οπαδών. Για 20 λεπτά και πλέον ο περιβάλλων χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με πετροπόλεμο, καπνογόνα ενώ μερικοί από τους ταραξίες χρησιμοποίησαν και βόμβες μολότοφ. Επενέβη η αστυνομία που έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τους χούλιγκανς.
Τα επεισόδια γενικεύτηκαν και αρκετά αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από το κλειστό γήπεδο τυλίχθηκαν στις φλόγες.

TA Πολύ σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν τους ημιτελικούς του Κυπέλλου βόλεϊ των αντρών ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Αυτό που ακουγόταν ως φήμη από την Παρασκευή και ήταν γνωστό σε όλους στην πόλη, δεν μπόρεσε να αποτραπεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ουσιαστικά έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Αστυνομία δεν υπήρχε τόση ώστε να μπορέσει να αναχαιτίσει τους οπαδούς και να αποτρέψει τη σύγκρουση, όσες δυνάμεις ήταν εκεί, παρακολουθούσαν τη... σύγκρουση προσπαθώντας ανεπιτυχώς να διαλύσουν τον κόσμο με δακρυγόνα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε οδομαχίες με πέτρες, μολότοφ, καπνογόνα, φωτοβολίδες και αντικείμενα. Κάηκαν αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο γύρω χώρο, ενώ αναφέρθηκαν 4 τραυματισμοί. Δύο άτομα τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ εν τέλει η αστυνομία έκανε 4 συλλήψεις. Μετά τα επεισόδια, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν ανενόχλητοι, καθώς η ομάδα τους αγωνιζόταν στις 20:30, ενώ εκείνοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της δικής τους ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου