sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Έσπασαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού!

Έσπασαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού!

17/05/2012
Ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν διεξήχθη ποτέ, μετά την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή των «πράσινων» και τον τραυματισμό Περπέρογλου και Σμιθ - Την αναβολή αποφάσισαν ΓΓΑ, ΕΣΑΚΕ και Αστυνομία  Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/05, 16:00) θα ληφθούν αποφάσεις για την τύχη της σειράς του τελικού του πρωταθλήματος.
Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό, καθώς η αλητεία δεν έχει τέλος με την αποστολή του Παναθηναϊκού να δέχεται επίθεση με πέτρες, στο ύψος της Λ. Ποσειδώνος 31, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι Περπέρογλου και Σμιθ. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σχεδόν 150 μέτρα πριν η αποστολή φτάσει στο Μοσχάτο.
Ξαφνικά το πούλμαν των «πράσινων» άρχισε να δέχεται καταιγισμό από πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν δύο τζάμια, ενώ από θαύμα αποφεύχθηκε η σύγκρουση με άλλα οχήματα, καθώς ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να ακινητοποιήσει το πούλμαν!
Εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό πως μια τέτοια ενέργεια που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μελών της αποστολής των πρασίνων, δεν μπορούσε παρά να δημιουργήσει θέμα ως προς την ομαλή διεξαγωγή της αποψινής πρώτης αναμέτρησης. Προκαλεί, μάλιστα, ερωτηματικά η αδυναμία της αστυνομίας να διαφυλάξει την ομαλή πορεία της αποστολής των «πράσινων» προς το ΣΕΦ και μάλιστα από τη στιγμή που και το 2002 είχε παρουσιαστεί ανάλογο φαινόμενο, μετά την Μπολόνια, ενώ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την επίθεση που είχε δεχτεί η αποστολή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού τον Οκτώβριο του 2009, κατά την πορεία του πούλμαν προς το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των αιωνίων..Την ίδια ώρα στο ΣΕΦ το κλίμα μύριζε μπαρούτι.
Αμεση ήταν η αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά την επίθεση, ζητώντας από τα στελέχη της ΚΑΕ να συνεχίσει η ομάδα τη διαδρομή και να αγωνιστεί κανονικά στο ΣΕΦ για να πάρει το διπλό.
 Το βέβαιο είναι πως η ευθύνη της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη εξέλιξη είναι τεράστια και θα πρέπει η ηγεσία της να πραγματοποιήσει έρευνα και εκ των έσω για να διαπιστώσει τι δεν τηρήθηκε σωστά από τα μέτρα ασφαλείας και έδωσε τη δυνατότητα στους ανεγκέφαλους να βρουν χρόνο και τρόπο και να προκαλέσουν αυτού του είδους την ανωμαλία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου