sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

Συμπλοκή μεταξύ οπαδών στα Καμίνια - Νεαρός δέχθηκε 7 μαχαιριές
Τετάρτη 25 9 2013
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ στα Καμίνια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr, δυο φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέστρεφαν από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης ύστερα από την αναμέτρηση με τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδας, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα τεσσάρων οπαδών του Παναθηναϊκού.
Οι 4 νεαροί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, κατέβηκαν, και αφού ξυλοκόπησαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, έπειτα τους μαχαίρωσαν.
Μάλιστα, ο ένας από τους δύο νεαρούς Ολυμπιακούς δέχθηκε συνολικά 7 μαχαιριές.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να διαλευκανθεί η υπόθεση.


Επεισόδια και στο Χαϊδάρι με έναν τραυματία 

Οι "ανεγκέφαλοι" όχι μόνο δεν έκαναν το πάθημα, μάθημα, αλλά επιβεβαίωσαν τους φόβους αντίποινων και συνέχισης της κόντρας τους.
Στο Χαϊδάρι, γύρω στις 21:30, χούλιγκαν των δύο ομάδων συνεπλάκησαν για ακόμα μία φορά μέσα στην ίδια μέρα και αναστάτωσαν την περιοχή και τους περίοικους, οι οποίοι φοβήθηκαν μήπως είχαμε επανάληψη των μεσημεριανών καταστάσεων.
Η Αστυνομία επενέβη μετά από λίγα λεπτά και διέκοψε τα επεισόδια, προχωρώντας και σε συλλήψεις. Από τους σωματικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στιλέτα και στιλό που εκτοξεύουν φωτοβολίδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις συμπλοκές, ένα άτομο μαχαιρώθηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Επεισόδια Ολυμπιακών - Παναθηναϊκών το μεσημέρι δίπλα στον Άρειο Πάγο
Η αστυνομία πραγματοποίησε δώδεκα προσαγωγές 
 27/09/2013
Συμπλοκές μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων σημειώθηκε το μεσημέρι στην οδό Δέγλερη, δίπλα από το κτίριο του Αρείου Πάγου. Μια υπόθεση που εκδικάζεται στο Εφετείο αφορά παλαιότερα επεισόδια στην περιοχή του Αλίμου μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αυτό αποτέλεσε τη σπίθα για να ξεσπάσουν επεισόδια, καθώς πετούν εκατέρωθεν αντιεκίεμνα και καπνογόνα.

Κλινικά νεκρός οπαδός του Παναθηναϊκού σε επεισόδια αιωνίων στο Μεσολόγγι 

 Πληροφορίες  αναφέρουν πως ο νεαρός οπαδός που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Μεσολογγίου με τις συγκρούσεις οπαδών των «αιωνίων» είναι κλινικά νεκρός.
Για όσους το αγνοούν, σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων έλαβαν χώρα στο κέντρο του Μεσολογγίου ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Σ” αυτά, λοιπόν, τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 20χρονος που φέρεται να είναι Αρτινός και να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό με τις πληροφορίες από το Π.Π.Ν. του Ρίου να αναφέρουν πως είναι κλινικά νεκρός.
Τα επεισόδια στο Μεσολόγγι, τι ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ
Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (27/9) στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου με έναν σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Πάτρας.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «agriniopress.gr», ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε πλησίον του συνδέσμου των φίλων του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο κέντρο του Μεσολογγίου. Και δεν άργησε να ξεκινήσει η σύρραξη.
 H οπαδοι φίλοι του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στους οπαδούς φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σύνδεσμο. Πετροπόλεμος, φωτοβολίδες, καδρόνια και συγκρούσεις των οπαδών συνέθεσαν το σκηνικό με αποτέλεσμα ένας οπαδός να τραυματιστεί σοβαρά.
Πρόκειται για νεαρό με καταγωγή από την Αρτα που δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι και να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Π.Π.Ν. του Ρίου.
Πριν απο λίγο αστυνομικοί περασαν απο τα καταστήματα και τους ειδοποίησαν να κλείσουν, γιατί υπάρχει φόβος για αντίποινα.
Να σημειωθεί πως στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες.
Η αστυνομία δεν περίμενε το ραντεβού θανάτου!
Σε 18 προσαγωγές έχει προχωρήσει η Αστυνομία στο Μεσολόγγι, η οποία  αιφνιδιάστηκε από την μεμονωμένη προσέλευση οπαδών του Παναθηναϊκού


Μεσολόγγι: Η αστυνομία δεν περίμενε το ραντεβού θανάτου!

Τα μεγάλης έντασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Μεσολόγγι και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου, έχουν προκαλέσει... συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 18 προσαγωγές και σύμφωνα με πληροφορίες  πρόκειται για 13 οπαδούς του Παναθηναϊκού και πέντε του Ολυμπιακού. Από αυτούς τους 18, οι 14 είναι κατηγορούμενοι. Θα ακολουθήσει προανάκριση από το τμήμα της ασφάλειας.
Η Αστυνομία έκανε έρευνες όχι μόνο στον τοπικό σύνδεσμο του Ολυμπιακού, όπως βγήκε προς τα έξω, αλλά και στου Παναθηναϊκού, όπου πάντως δεν βρήκε τίποτα. Σε αυτόν των «ερυθρολεύκων», κάτω από τον οποίο έγινε και η «μάχη», τα ευρήματα ήταν αρκετά. Κράνη, ρόπαλα, κουκούλες και άλλα αντικείμενα. Από εκεί και πέρα, από την Αστυνομία επιβεβαιώνεται ότι σε αυτοκίνητο με οπαδούς του Παναθηναϊκού που έφευγε από την πόλη βρέθηκε στυλό εκτόξευσης φωτοβολίδων και έγιναν προσαγωγές.
Αιφνιδιάστηκαν!
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετακινήθηκαν στο Μεσολόγγι από άλλες πόλεις, αλλά όχι μαζικά. Δεν μπήκαν σε πούλμαν δηλαδή για να μεταβούν οργανωμένα. Έφτασαν με μεμονωμένα Ι.Χ από διάφορους προορισμούς, γεγονός που, όπως φάνηκε, αιφνιδίασε την Αστυνομία, η οποία κλήθηκε στο σημείο των επεισοδίων αφού εκείνα είχαν αρχίσει. Κάποιοι άντρες της ασφάλειας που παρακολουθούσαν την κατάσταση, δεν ήταν σε θέση να επέμβουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου