sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αναβλήθηκε η απόφαση για τη συμπλοκή οπαδών στην Κόρινθο με τα Καλάσνικοφ

Αναβλήθηκε η απόφαση για τη συμπλοκή οπαδών στην Κόρινθο με τα Καλάσνικοφ  
12/06/2012


Πέντε βασικοί μάρτυρες εξετάστηκαν για την υπόθεση σχετικά με την αιματηρή συμπλοκή που είχε γίνει πέρυσι στην Κόρινθο, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η υπόθεση αναβλήθηκε για την Τρίτη, 26 Ιουνίου. Έξω από το Δικαστήριο της Τρίπολης προκλήθηκε μικροένταση εναντίον των εκπροσώπων του τύπου, ενώ σε μία πλευρά ήταν συγκεντρωμένα άτομα τα οποία φώναζαν συνθήματα κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Οι τρεις κατηγορούμενοι θα επιστρέψουν στιςφυλακές Ναυπλίου.

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είχε σημειωθεί πέρυσι το Μάιο, στην Κόρινθο. Τότε είχε γραφτεί ότι τρία άτομα της μίας ομάδας είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ επτά οπαδούς της άλλης ομάδας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στα πόδια δύο από αυτούς, ηλικίας 27 και 28 ετών.

Οι δύο τραυματίες είχαν διακομισθεί εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Κορίνθου. Στον τόπο του επεισοδίου είχαν βρεθεί δώδεκα κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Το επεισόδιο ήταν συνέχεια μιας άλλης συμπλοκής που είχε γίνει νωρίτερα έξω από το Σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Κόρινθο.

Τρία άτομα κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, κατά συρροή, οπλοχρησία και οπλοφορία. Η δίκη τους έχει προγραμματιστεί για σήμερα στην Τρίπολη.

Να σημειωθεί συνήγορος των τριών κατηγορούμενων είναι η γνωστή δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ. που εχει αναλαβειτην υπεράσπιση ενός εκ των κατηγορουμενο στην πολυκροτη δικη της παιανιας ο ενας κατηγορουμενος απο την υποθεση αυτη και ο άλλος απο την υπόθεση της παιανιας ειχαν συλληφθει στα συνορα 19-5-2011 ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ Συνελήφθη ο «φίλαθλος» με το καλάσνικοφ  Επίση ο ίδιος κατηγορούμενος απο την υποθεση φιλοπουλου φαινεται ανεμιγμενος και σε αλλη υποθεση ΠΗΓΗ BIMA Χούλιγκαν ύποπτος για «συμβόλαιο θανάτου»

 Στο χώρο του δικαστηρίου βρίσκονται από το πρώι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και πολύς κόσμος που περιμένει με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου